Veelgestelde vragen

Hoe log ik in nu Kinderschrijflab vernieuwd is?
Voor de nieuwe versie van Kinderschrijflab moet u zich opnieuw registreren. Op basis van uw naam en emailadres kunt u, met een zelf bedacht wachtwoord, een account aanmaken.

Hoe lang kan ik aan mijn boek werken?
Je mag hier zolang over doen als je zelf wilt. Maar als je 12 maanden aaneengesloten niets met je boek hebt gedaan, gaan wij het verwijderen.

Wat gebeurt er met mijn manuscript op het moment dat mijn boek gedrukt is?
Op het moment dat een bestelling is afgerond, houden wij je manuscript 1 jaar in ons bestand, dit om herdrukken voor jou als klant mogelijk te maken.

Kan ik er op vertrouwen dat er zorgvuldig wordt omgegaan met mijn manuscript?
Uiteraard gaan wij zorgvuldig met je manuscript om. Het manuscript dat je naar ons verzendt, is en blijft uw intellectueel eigendom en zal nooit op welke wijze dan ook aan derden worden verstrekt!

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?
De drukker verwerkt 1x per week alle bestellingen. Alle bestellingen waarvan de betaling voor de nacht van woensdag op donderdag bij ons binnen is gekomen zullen op donderdag verwerkt worden, feestdagen uitgezonderd.

Waar moet ik op letten als ik een manuscript naar jullie upload/opstuur?
Wij adviseren je jouw manuscript goed op spelling en stijlfouten te controleren, wij redigeren en corrigeren de teksten niet. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je teksten.

Waarom moet ik vooruit betalen?
Om onze dienst zo aantrekkelijk mogelijk te kunnen aanbieden, hebben we voor deze betalingsstructuur gekozen. Op het moment dat de opdracht samen met de betaling bij ons binnen is, weten wij dat je een serieuze klant bent en hebben wij een minimaal debiteurenrisico, zodat wij onze dienst betaalbaar kunnen aanbieden.

Hebben jullie ook kwantum korting?
Wanneer je meer dan 250 exemplaren nodig hebt, neem dan contact met ons op. In dat geval kunnen we je een extra korting aanbieden.